Over Ons

van Caster Mechelen

De wereld van het tapijt, een eeuwenoude culturele erfenis is in volle evolutie. Het tapijt is dan ook één van de belangrijkste bestanddelen van aangenaam wonen. Het beïnvloed duidelijk de sfeer van een ruimte.

Tapijten van Caster verweeft de traditionele oosterse knoopkunst met de hedendaagse moderne kunst in elkaar. Onderga die creativiteit in uw eigen landschap, uw biotoop !

Laat u zich inspireren: Topdesigns van de Duitse ontwerper JAN KATH,  de speelse STRUCTURES collectie van PERLETTA CARPETS, de handgetufte tapijten op maat van ORA PRO NOBIS...  Handgeknoopte tapijten in zuivere ongekleurde natuurgarens  zoals hooglandwol, zijde en brandnetelvezel? Met onze ECO-LINE collectie brengt u de natuur in uw woonkamer.

Wist u dat het beroemde “STONE” tapijt ontworpen door B.I.C Carpets in 1976 deel uitmaakt van de permanente collectie van het “Museum Of Modern Art in New York.  De volledige B.I.C collectie wordt bij van Caster in een B.I.C. corner voorgesteld.

De SAMARKAND collectie bestaat uit handgeknoopte tapijten, vervaardigd door Afghaanse Turkmenen en geïnspireerd op patronen van weleer. .De wol is handgesponnen en plantaardig geverfd wat ieder tapijt een unieke kleurenpallet geeft .

Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.